Someone Great: O Lakeith Stanfield ίσως συμπρωταγωνιστήσει με την Gina Rodriguez

Είναι σε συζητήσεις για την συμμετοχή του στην νέα κωμωδία του Netflix
31 Μαρτίου 2018 14:35
Someone Great: O Lakeith Stanfield ίσως συμπρωταγωνιστήσει με την Gina Rodriguez

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Lakeith Stanfield (Get Out) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα πλαισιώσει υποκριτικά την Gina Rodriguez (Annihilation) στην νέα ρομαντική κωμωδία του Netflix με τίτλο Someone Great.

Το σενάριο του καινούργιου αυτού έργου του Netflix υπογράφει η Jennifer Kaytin Robinson η οποία θα επιμεληθεί και την σκηνοθεσία.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία γυναίκα (Rodriguez) η οποία έπειτα από έναν πολύ άσχημο χωρισμό, αποφασίζει να αλλάξει παραστάσεις ταξιδεύοντας στην Νέα Υόρκη μαζί με τις κολλητές της πριν μετακομίσει κάπου αλλού για την δουλειά που ανέκαθεν ονειρευόταν.

Η Brittany Snow και η DeWanda Wise θα υποδυθούν την παρέα της πρωταγωνίστριας, ενώ ο Stanfield θα ενσαρκώσει τον πρώην αγαπημένο της.

Πίσω από την παραγωγή του φιλμ βρίσκονται οι Paul Feig και Jessie Henderson της Feigco Entertainment μαζί και με τους Anthony Bregman και Peter Cron της Likely Story. Η Rodriguez θα επωμιστεί επίσης και χρέη παραγωγού μέσω της δικής της εταιρείας I Can & I Will Productions.

Το Someone Great σηματοδοτεί το 5ο project του Stanfield με το Netflix, έπειτα και από την διασκευή του Death Note και του δράματος Come Sunday που καταφτάνει προσεχώς.