The House With A Clock In Its Walls: Βγήκε νέο trailer για το φανταστικό φιλμ του Eli Roth

Η Cate Blanchett και o Jack Black γίνονται ένα αχτύπητο δίδυμο!
29 Μαρτίου 2018 15:59
The House With A Clock In Its Walls: Βγήκε νέο trailer για το φανταστικό φιλμ του Eli Roth

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το The House with a Clock in Its Walls, την gothic φανταστική περιπέτεια της Universal Pictures και της Amblin Entertainment, όπου ο Jack Black (School of Rock, King Kong) και η Cate Blanchett (LOTR Trilogy, Thor: Ragnarok) κάνουν τα μαγικά τους!

Το εν λόγω φιλμ επικεντρώνεται σε ένα δεκάχρονο αγόρι, τον Lewis (Owen Vaccaro) ο οποίος μετακομίζει στην παλιά έπαυλη του θείου του Jonathan Barnavelt (Jack Black). Μέσα στο οίκημα ακούγεται συνεχώς ο υπόκωφος χτύπος των δεικτών ενός ρολογιού που είναι κάπου κρυμμένο και το οποίο μετράει τον χρόνο που απομένει για την Αποκάλυψη. Μέσα από διάφορα απίστευτα σκηνικά, το αγόρι θα γνωρίσει ένα σύμπαν όπου βασιλεύει η μαγεία με τις καλές και τις κακές της μορφές αφού δεν λείπουν από αυτήν οι θανάσιμοι εχθροί που επιθυμούν να φέρουν τον απόλυτο όλεθρο! Σύμμαχος του άνδρα και του παιδιού θα είναι η Mrs. Zimmerman (Cate Blanchett), μία καλή μάγισσα, γειτόνισσα και φίλη του κηδεμόνα του πιτσιρικά.

Η ταινία αντλεί το υλικό της από το ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του John Bellairs, που βγήκε το 1973 και είχε εικονογραφηθεί από τον Edward Gorey. Ο Eli Roth επωμίζεται καθήκοντα σκηνοθέτη εδώ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Eric Kripke (Supernatural).

Το cast συναπαρτίζουν οι: Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams και Sunny Suljic.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται ο Kripke, ο Brad Fischer (Shutter Island) της Mythology Entertainment και ο James Vanderbilt (Zodiac). Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι William Sherak, Tracey Nyberg και η Laeta Kalogridis.

Η πρεμιέρα του The House with a Clock in Its Walls έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: