H Naomi Watts στο cast του Boss Level

Μπορεί να συμπρωταγωνιστήσει με τους Mel Gibson και Frank Grillo
28 Μαρτίου 2018 17:06
H Naomi Watts στο cast του Boss Level

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε η είδηση ότι η Naomi Watts (Mulholland Drive, King Kong) είναι σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα πλαισιώσει υποκριτικά τον Mel Gibson (Apocalypto, Braveheart) και τον Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier) για τις ανάγκες του νέου θρίλερ δράσης Boss Level.

Πρόκειται για ένα φιλμ που θα θυμίζει κάπως και το Groundhog Day. Το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας θα επιμεληθεί ο Joe Carnahan (The Grey, The A-Team). Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το ποιά ηρωίδα θα ενσαρκώσει η Naomi Watts εν προκειμένω.

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται σε έναν απόστρατο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων εν ονόματι Roy (Grillo) ο οποίος αναγκάζεται να ζει ξανά και ξανά τον θάνατό του, μέχρις ότου καταλάβει ποιός κρύβεται πίσω από την δολοφονία του ώστε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την βασανιστική εμπειρία που καλείται να βιώνει αλλεπάλληλα.

Πίσω από την παραγωγή του Boss Level θα βρίσκονται οι Randall Emmett, George Furla, Lorenzo di Bonaventura και ο Mark Vahradian.