Fahrenheit 451: Ημερομηνία πρεμιέρας για το νέο μεταποκαλυπτικό φιλμ του HBO

Με τους Michael Shannon και Michael B. Jordan, σε σκηνοθεσία Ramin Bahrani 
26 Μαρτίου 2018 12:27
Fahrenheit 451: Ημερομηνία πρεμιέρας για το νέο μεταποκαλυπτικό φιλμ του HBO

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, ορίστηκε η ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει η αυλαία για το Fahrenheit 451, το μεταποκαλυπτικό δράμα του Ramin Bahrani (99 Homes), μία παραγωγή της HBO Films.

Ο δημιουργός επιμελήθηκε το σενάριο από κοινού μαζί και με τον Amir Naderi (Vegas: Based on a True Story), αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ray Bradbury. Στο εν λόγω φιλμ που γυρίστηκε στο Toronto και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2018, σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Michael B. Jordan (Black Panther, Creed) και τον Michael Shannon (Shape of Water, Man of Steel).

 

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται στο μακρινό μέλλον. Ο Jordan ενσαρκώνει τον Montag, έναν πυροσβέστη ο οποίος αψηφά τις διαταγές του αφεντικού του, του αρχηγού Beatty (Michael Shannon) να κάψει ότι βιβλίο υπάρχει.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν: η Sofia Boutella (The Mummy, Kingsman: The Secret Service) ως η Clarisse, η πληροφοριοδότης που μεσολαβεί ανάμεσα στα αντικρουόμενα συμφέροντα του Montag και του Beatty, και η Lilly Singh (Bad Moms) ως η Raven, μία ρεπόρτερ που διαδίδει την προπαγάνδα της μέχρι πρότινος ισχύουσας τάξης πραγμάτων.

Στο cast του Fahrenheit 451 συγκαταλέγονται επίσης οι: Laura Harrier, Keir Dullea, Martin Donovan, Grace Lynn Kung, και η Jane Moffatt.