Hotel Transylvania 3: Ο Δράκουλας σε καλοκαιρινές διακοπές στο νέο trailer

Το δώρο της κόρης στον μπαμπά της θα είναι γεμάτο ευτράπελα!
24 Μαρτίου 2018 19:50
Hotel Transylvania 3: Ο Δράκουλας σε καλοκαιρινές διακοπές στο νέο trailer

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το νεότερο επίσημο trailer του Hotel Transylvania 3, του σκηνοθέτη και δημιουργού Genndy Tartakovsky. Αισίως το franchise φτάνει το τρίτο του κεφάλαιο, στο οποίο η κόρη του Δράκουλα, Mavis -στην οποία η Selena Gomez δανείζει τη φωνή της, αποφασίζει να κάνει ένα μοναδικό δώρο στον μπαμπά της: μια οικογενειακή κρουαζιέρα. Άλλωστε ο Δράκουλας (Adam Sandler) είναι τόσο απασχολημένος με το ξενοδοχείο τεράτων του που χρειάζεται τις διακοπές αυτές παρέα με τα υπόλοιπα τέρατα-φίλους του. 

Το καστ των τεράτων συμπληρώνουν γνωστοί ηθοποιοί και ταλαντούχοι voice actors όπως οι: Andy Samberg (Johnny) Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray), και Mel Brooks (Vlad).

Παρά το ότι η σειρά έχει δεχθεί μέτριες κριτικές, οι δύο ταινίες αποτελούν εμπορικές επιτυχίες, με το Hotel Transylvania να αποσπά $358 εκατομμύρια και το Hotel Transylvania να συγκεντρώνει $473 εκ. παγκοσμίως στο box office. 

Το Ξενοδοχείο για Τέρατα 3 θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο στις ΗΠΑ και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το ξεκαρδιστικό trailer του.