Το Train to Busan έρχεται σε VR έκδοση

Ο νοτιοκορεάτικος τρόμος αποκτά άλλη διάσταση
21 Μαρτίου 2018 20:40
Το Train to Busan έρχεται σε VR έκδοση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, γνωστοποιήθηκε η είδηση ότι το Train to Busan, το νοτιοκορεάτικης προέλευσης μεταποκαλυπτικό θρίλερ του Yeon Sang-ho το οποίο έκανε πάταγο με το ντεμπούτο του το 2016, θα κυκλοφορήσει πλέον και σε VR μορφή στην Ασία.

Η εμπειρία λοιπόν, της θέασης του παραπάνω φιλμ πρόκειται να γίνει τρομακτικά αληθινή, με την κατάλληλη επεξεργασία όπου θα υποβληθεί το υλικό από την mm2 Asia, και με την οποία ο δέκτης θα ζήσει σχεδόν από πρώτο χέρι μία αποκάλυψη με ζωντανούς-νεκρούς. Ως προϊόν εικονικής πραγματικότητας πια θα ταξιδέψει τέλη αυτού του χρόνου σε ολόκληρη την ήπειρο προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας στους θεατές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εν ονόματι Chang Long Jong δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του μέσα στα πλαίσια του Filmart:

“Θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε έναν χαρακτήρα στην ταινία και να βρίσκεστε ανάμεσα σε ζόμπι. Μπορεί να είναι συναρπαστικό! Είναι πραγματικά κάτι που πιστεύουμε ότι το κοινό θα απολαύσει!”.

Το πέρασμα του εν λόγω φιλμ στην VR εκδοχή του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε πολλούς προορισμούς, όπως στην νότια Κίνα και τις παράκτιες κινεζικές πόλεις. Οι περιοχές μάλιστα όπου πριν δύο χρόνια είχε βγει σε συμβατική προβολή και είχε σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία, θα έχουν την τιμητική τους, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και η Μαλαισία, με τελικό του σταθμό την Νότια Κορέα, εκεί δηλαδή όπου γυρίστηκε.

Η περιοδεία αυτή του Train to Busan θα αποτελεί μία μεγαλύτερη έκθεση όπου θα είναι διαθέσιμο το VR περιεχόμενό του που παράγεται από την Vividtree Productions, θυγατρική της mm2 Asia, με τους αρμόδιους τοπικούς εταίρους. Το κόστος παραγωγής και διοργάνωσης προβλέπεται να ανέλθει σε $45 εκατομμύρια.