Triple Frontier: Ben Affleck, Oscar Isaac και ένα τεράστιο budget από το Netflix

Θα συμπρωταγωνιστήσουν στο νέο αστυνομικό δράμα του J.C Chandor
21 Μαρτίου 2018 19:52
Triple Frontier: Ben Affleck, Oscar Isaac και ένα τεράστιο budget από το Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, βγήκε η είδηση ότι ο Ben Affleck (Gone Girl, Argo, Pearl Harbor) και ο Oscar Isaac (Annihilation, Ex Machina, Star Wars: The Last Jedi, Star Wars: The Force Awakens) αποτελούν πλέον μέλη του επιτελείου του Triple Frontier, του αστυνομικού δράματος την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου ανέλαβε να επιμεληθεί ο J.C Chandor.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί συζήτησαν για το όλο project με τον δημιουργό του φιλμ, τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να ξεκινούν στις 26 Μαρτίου του 2018 σε τοποθεσίες όπως οι Χαβάη, η Καλιφόρνια και η Κολομβία. 

Το “Triple Frontier” σαν ορολογία αναφέρεται στη μεθοριακή ζώνη μεταξύ Παραγουάης, Αργεντινής και Βραζιλίας. Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται σε μία παρέα πέντε φίλων των οποίων οι δεσμοί θα δοκιμαστούν σκληρά  όταν θα επανασυνδεθούν για να βάλουν στην θέση του έναν Νοτιοαμερικάνο βαρόνο ναρκωτικών. Αυτό θα πυροδοτήσει μία αλληλουχία ανεπιθύμητων γεγονότων και καταστάσεων.

Το cast συμπληρώνουν οι: Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal και η Adria Arjona. Λέγεται πως το Netflix έχει ρίξει τεράστια ποσά χρημάτων για την εν λόγω παραγωγή, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της στην υπηρεσία κάποια στιγμή μέσα στο 2019.