Fonzo: Οι Linda Cardellini, Matt Dillon και Kyle McLachlan υπέγραψαν για την συμμετοχή τους

Θα παίξουν μαζί με τον Tom Hardy στην βιογραφία του Al Capone
21 Μαρτίου 2018 17:18
Fonzo: Οι Linda Cardellini, Matt Dillon και Kyle McLachlan υπέγραψαν για την συμμετοχή τους

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, βγήκε η είδηση ότι η Linda Cardellini και ο Matt Dillon αποτελούν πλέον και επίσημα μέλη του cast του Fonzo, της κινηματογραφικής βιογραφίας του διαβόητου γκάνγκστερ Al Capone.

Ως πρωταγωνιστής του φιλμ επιστρατεύτηκε ο Tom Hardy, τον οποίο και αναμένεται να πλαισιώσουν υποκριτικά οι παραπάνω ηθοποιοί αλλά και οι συνάδελφοί τους, Kyle MacLachlan και Kathrine Narducci.

Η Cardellini θα υποδυθεί την Mae, σύζυγο του Al Capone, με τον Dillon να ενσαρκώνει τον κολλητό του, Johnny. Ο MacLachlan θα μας παρουσιαστεί ως ο γιατρός του, Karlock, ενώ η Narducci θα μας συστηθεί ως η Rosie, μία εκ των αδερφών της φυσιογνωμίας αυτής του ιταλοαμερικανικού υποκόσμου.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω κάθεται ο Josh Trank (Fantastic Four). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Νέα Ορλεάνη. Η υπόθεση του έργου θα αφορά το χρονικό της δράσης του παραπάνω κακοποιού, από τις συναλλαγές του με άλλους παράγοντες της μαφίας στο Σικάγο μέχρι τον εγκλεισμό του στο Alcatraz, την μετέπειτα αποφυλάκισή του και την επιδείνωση της υγείας του σε ηλικία 47 ετών οπότε και απεβίωσε.

Η Bron Studios χρηματοδοτεί το όλο εγχείρημα του Fonzo μαζί με τις Creative Wealth Media, Addictive Pictures και την A Band Apart.