Star Wars: The Last Jedi | Η κομμένη σκηνή με τον Tom Hardy να κάνει καψόνι στον Finn

Απολαύστε την cameo εμφάνισή του στην έξτρα σκηνή όπου έπαιξε
20 Μαρτίου 2018 18:20
Star Wars: The Last Jedi | Η κομμένη σκηνή με τον Tom Hardy να κάνει καψόνι στον Finn

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, κυκλοφόρησε μία από τις κομμένες σκηνές του Star Wars: The Last Jedi, όπου έπαιξε και ο Tom Hardy.

Ναι καλά διαβάσατε! Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Peaky Blinders και του Taboo, όπως και πολλών άλλων παραγωγών, εν προκειμένω υποδύεται έναν Stormtrooper, γι’ αυτό και δεν φαίνεται καθόλου στην σχετική λήψη το πρόσωπό του, παρά μόνο ακούγεται η χαρακτηριστική χροιά της φωνής του πίσω από την λευκή του μάσκα (Και κάπου εδώ μπορεί να θυμηθείτε και την ερμηνεία του ως Bane στο The Dark Knight Rises!).

Το πέρασμά του αυτό στο The Last Jedi ενθουσίασε τους fans του ως μία καλοδεχούμενη cameo εμφάνιση, όπου όμως φέρνει τον Finn σε οριακό σημείο!

Να σημειωθεί ότι και άλλοι συνάδελφοί του Tom Hardy υποδύθηκαν μικρούς ρόλους στις ταινίες του Star Wars, όπως οι Justin Theroux, Joseph Gordon-Levitt και Edgar Wright.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο απόσπασμα από το Star Wars: The Last Jedi το οποίο θα είναι διαθέσιμο με όλα τα extras και τις deleted scenes σε Blu-Ray και  DVD στις 9 Απριλίου του 2018.