Sicario: Day of the Soldado | Στο νέο trailer επικρατεί σωστός χαλασμός!

Κρατηθείτε για μία γενναία δόση πανδαιμόνιου!
20 Μαρτίου 2018 16:14
Sicario: Day of the Soldado | Στο νέο trailer επικρατεί σωστός χαλασμός!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε καινούργιο trailer για το Sicario: Day of the Soldado, το sequel του Sicario το οποίο εν προκειμένω σκηνοθετικά επιμελήθηκε ο Stefano Sollima (Gomorrah), διαδεχόμενος τον προκάτοχό του, Denis Villeneuve, και υποσχόμενος να δώσει στο κοινό ένα ακόμη αξιόλογο αστυνομικό δράμα σε σενάριο του Οσκαρικού Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water). Να τονίσουμε πως η ταινία αλλάζει για ακόμη μια φορά τίτλο, καθώς αρχικά έγινε γνωστή ως Sicario 2 και έπειτα μας συστήθηκε ως Sicario: Soldado 

Οι Benicio Del Toro και Josh Brolin ηγούνται του επιτελείου των ηθοποιών και ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες που μας συστήθηκαν στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας.

Ο αμείλικτος πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε μεγάλα καρτέλ διακίνησης στα σύνορα Αμερικής και Μεξικού, καλά κρατεί. Μεγαλέμποροι της περιοχής μέρα με την μέρα προβαίνουν σε ακόμη πιο επικίνδυνες τακτικές, αφού προκειμένου να συνεχίσουν ανεμπόδιστα τις παράνομες δραστηριότητές τους έχουν στελεχώσει το δυναμικό τους με τρομοκράτες σε περίπτωση ενδεχόμενης εμπλοκής τους με τις ομάδες δίωξης.

Ο πράκτορας της CIA, Matt Graver (Brolin) και o γεμάτος εκδίκηση Alejandro (Del Toro) επιστρέφουν ως επικεφαλής των αρχών, απαγάγοντας την Isabela Reyes (Isabela Moner), την έφηβη κόρη του διαβόητου βαρόνου κοκαΐνης εν ονόματι Carlos Reyes.  Ξεκινάει λοιπόν, ένα ανθρωποκυνηγητό δίχως έλεος.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Catherine Keener, Matthew Modine και ο Jeffrey Donovan. Παρακάτω ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες και το νέο trailer του Sicario: Day of the Soldado, το ντεμπούτο του οποίου έχει δρομολογηθείς στις Η.Π.Α. για τις 29 Ιουνίου του 2018.