Οι Matt Damon και Christian Bale στο "Ford εναντίον Ferrari"

Γίνονται οι διαπραγματεύσεις για τη νέα ταινία του James Mangold
16 Μαρτίου 2018 17:30
Οι Matt Damon και Christian Bale στο

Στο επόμενο του project μετά την τεράστια εμπορική και κριτική επιτυχία του Logan, εστιάζει ο σκηνοθέτης James Mangold. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο σκηνοθέτης του Walk the Line ετοιμάζει ένα βιογραφικό φιλμ σε συνεργασία με την 20th Century Fox με προσωρινό τίτλο Ford vs Ferrari και στο οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν δύο μεγάλα ονόματα του Hollywood, οι Christian Bale και Matt Damon. 

H ταινία θα εστιάζει στην τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων και αυτοκινητοβιομηχανιών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LeMans του 1966, με τον Damon να ενσαρκώνει το ρόλο του Carroll Shelby, σχεδιαστή της περίφημης Mustang και τον Bale στο ρόλο του οδηγού ονόματι Ken Miles. 

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν είναι κάτι ακόμη σίγουρο και πως απλά γίνονται διαπραγματεύσεις δεν θα είναι απίθανο εν τέλει να κλειδώσουν οι ρόλοι σε αυτούς τους δύο. Ο Bale πρόσφατα ολοκλήρωσε το Backseat όπου μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά ως Dick Cheney στο φιλμ του Adam McKay, ενώ ο Damon αφού πήρε σερί τα Jason Bourne, The Great Wall, Downsizing και Suburbicon και έκανε το διάλειμμα του, μάλλον το project του Mangold θα είναι το επόμενο του.