Οι Zawe Ashton, Natalia Dyer και Tom Sturridge σε ένα νέο θρίλερ του Netflix

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Dan Gilroy του ‘Nightcrawler’
17 Μαρτίου 2018 14:00
Οι Zawe Ashton, Natalia Dyer και Tom Sturridge σε ένα νέο θρίλερ του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι στο νέο, ατιτλοφόρητο προς το παρόν θρίλερ που ετοιμάζει το Netflix, προστέθηκαν καινούργια ονόματα όσον αφορά το επιτελείο των ηθοποιών.

Τη σκηνοθεσία του εν λόγω φιλμ τρόμου πρόκειται να επιμεληθεί ο δημιουργός του Nightcrawler, Dan Gilroy, ο οποίος ενώνει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του με τους Jake Gyllenhaal και Rene Russo ως βασικούς ήρωες της συγκεκριμένης μυθοπλασίας.

Πρόσφατα όπως προαναφέρθηκε νέα άτομα εμπλούτισαν το cast του παραπάνω project, όπως η Natalia Dyer της sci-fi σειράς Stranger Things, ο Tom Sturridge, η Zawe Ashton του Blitz και ο Daveed Diggs που είχε κεντρική ερμηνεία στο μιούζικαλ θεατρικό Hamilton. Οι Billy Magnussen, Toni Collette και ο John Malkovich έρχονται να πλαισιώσουν υποκριτικά τους ανωτέρω.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν κιόλας ήδη από τις 5 Μαρτίου του 2018 στο Los Angeles και η υπόθεση της περιστρέφεται γύρω από μεγαλέμπορους, ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες  και συλλέκτες έργων τέχνης που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο τίμημα όταν η τέχνη και οι συναλλαγές τους θα έρθουν σε σφοδρή ρήξη μεταξύ τους.

Καθήκοντα παραγωγού επωμίστηκε εν προκειμένω η Jennifer Fox, ενώ το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συντονίζει η Betsy Danbury.

Το Netflix αναμένεται να προβάλει το φιλμ τέλη αυτού του έτους.