Ο Ian McKellen και η Helen Mirren θα παίξουν μαζί στο ‘The Good Liar’

Οι δύο βετεράνοι ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν σ’ ένα ιδιαίτερο δράμα
17 Μαρτίου 2018 12:00
Ο Ian McKellen και η Helen Mirren θα παίξουν μαζί στο ‘The Good Liar’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε η είδηση ότι ο Ian McKellen και η Helen Mirren πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το The Good Liar, το νέο δράμα που σκηνοθετεί ο Bill Condon(The Twilight Saga: Breaking Dawn, Dreamgirls).

Το εγχείρημα αυτό της New Line Cinema θα αποτελέσει και την 4η συνεργασία του Sir Ian McKellen με τον εν λόγω δημιουργό έπειτα από τα φιλμ Gods and Monsters, Mr. Holmes και το Beauty and the Beast.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν και σχετικές αναφορές του THR, όπου γίνεται λόγος για την συγκεκριμένη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Nicholas Searle, σε σενάριο του Jeffrey Hatcher.

Η υπόθεση του έργου αφορά έναν επαγγελματία απατεώνα  εν ονόματι Roy Courtnay (McKellen) που επιχειρεί ένα τελευταίο μεγάλο κόλπο έπειτα από την online γνωριμία του με μία πλούσια χήρα, την Betty McLeish (Mirren). Ωστόσο, από τη στιγμή που η Betty ανοίγει την καρδιά της στον Roy, εκείνος πιάνει τον εαυτό του να νοιάζεται γι 'αυτήν με τρόπο που απειλεί να αποκαλύψει την καλοστημένη του απάτη.

Καθήκοντα παραγωγού για το The Good Liar επωμίστηκε εν προκειμένω ο Greg Yolen, με τους Jack Morrissey Aaron L. Gilbert  και Jason Cloth να επιβλέπουν τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής.