Stephen Hawking: Το συγκινητικό αντίο του cast του Big Bang Theory

Τον αποχαιρέτησε πλήθος διάσημων όπως οι Eddie Redmayne και Neil deGrasse Tyson
14 Μαρτίου 2018 16:04
Stephen Hawking: Το συγκινητικό αντίο του cast του Big Bang Theory

Ο χαμός του λαμπρού επιστήμονα Stephen Hawking σήμερα σε ηλικία 76 ετών συγκλόνισε τον κόσμο, με πλήθος διάσημων προσωπικοτήτων να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. Το cast του Big Bang Theory ιδιαίτερα είπε το δικό του ξεχωριστό αντίο σε ένα από τα λαμπρότερα μυαλά της ανθρωπότητας με την παρακάτω φωτογραφία:

"Ήταν τιμή μας να τον έχουμε στο σόου" είπε η παραγωγή της σειράς, καθώς ο Hawking είχε μια guest εμφάνιση το 2012 στο επεισόδιο The Hawking Excitation, όπου ο Sheldon (Jim Parsons) συνάντησε το είδωλο του. 

O Eddie Redmayne με τη σειρά του είπε μερικά όμορφα λόγια για τον Hawking, καθώς τον υποδύθηκε κερδίζοντας κιόλας το πρώτο του Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου στην ταινία The Theory of Everything:

 Χάσαμε ένα πραγματικά πανέμορφο μυαλό, έναν εκπληκτικό επιστήμονα και τον πιο αστείο άνθρωπο που είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω.

O George Takei του αυθεντικού Star Trek:

O Chris Hadfield, ήταν ο Καναδός αστροναύτης που τραγούδησε το Space Oddity του David Bowie στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, έγραψε ένα tweet: 

Επίσης, ο Αμερικάνος αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson δεν θα έλειπε με το δικό του φόρο τιμής στον σπουδαίο αυτόν άνθρωπο:

Ο τηλεπαρουσιαστής John Oliver: 

Τέλος, ο παραγωγός του Simpsons, Matt Selman, ανάρτησε μια φωτογραφία από την "πιο λαμπρή guest star εμφάνιση στην σύντομη ιστορία της σειράς". 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρώτη εμφάνιση του Stephen Hawking στη σφαίρα της ποπ κουλτούρας, που έγινε σε ένα επεισόδιο του Star Trek: The Next Generation το 1993. Εκεί όπου ο Data (Brent Spiner) έπαιζε πόκερ με τους Albert Einstein, Isaac Newton και Hawking.