Vox Lux: Η Natalie Portman μεταμορφώνεται σε badass rock star στα νέα στιγμιότυπα

Η ζωή της pop τραγουδίστριας ‘Celeste’ στην μεγάλη οθόνη
06 Μαρτίου 2018 19:25
Vox Lux: Η Natalie Portman μεταμορφώνεται σε badass rock star στα νέα στιγμιότυπα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησαν καινούργιες φωτογραφίες της βραβευμένης με Oscar, Natalie Portman (Black Swan, Annihilation, Thor: The Dark World) και της συμπρωταγωνίστριάς της, Raffey Cassidy (Tomorrowland, The Killing of a Sacred Deer) από το set του Vox Lux.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εδώ κάθεται ο Brady Corbet (The Childhood of a Leader). Το φρέσκο αυτό μουσικό δράμα που γυρίζεται στην Νέα Υόρκη, στο Plumb Beach και το Brooklyn αφορά την άνοδο της καλλιτέχνιδος ‘Celeste’ από τις στάχτες μίας μεγάλης εθνικής τραγωδίας έως και την μετέπειτα αποθέωσή της σαν ξεχωριστή μορφή της pop σκηνής. Το φιλμ ακολουθεί την πορεία των δέκα πέντε χρόνων της καριέρας της εν λόγω φυσιογνωμίας και ανιχνεύει τις κορυφαίες στιγμές της ερμηνεύτριας από το 1999 μέχρι σήμερα.

Η υποψήφια με Grammy, μουσικός Sia θα γράψει και τα κομμάτια της ταινίας. Το cast συμπληρώνουν ο Jude Law (The Young Pope, The Grand Budapest Hotel ) και η συνάδελφος της Portman από το Annihilation, Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight). Οι Portman, Law και η Sia θα συντονίζουν μεταξύ άλλων και τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής.

Πίσω από την παραγωγή του Vox Lux βρίσκονται οι: Andrew Lauren, D.J. Gugenheim , Christine Vachon της Killer Films, David Hinojosa, Michel Litvak της Bold Films, Gary Michael Walters, David Litvak, Svetlana Metkina και ο Brian Young της Three Six Zero Entertainment.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές εικόνες: