Beast: Στο νέο trailer o Johnny Flynn βυθίζεται σε σκοτεινά μυστικά

Η αγωνία κορυφώνεται σ’ ένα δυνατό δράμα μυστηρίου
03 Μαρτίου 2018 11:04
Beast: Στο νέο trailer o Johnny Flynn βυθίζεται σε σκοτεινά μυστικά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Beast, ένα θρίλερ μυστηρίου που προέρχεται από τον δημιουργό Michael Pearce ενώ σε αυτό κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Johnny Flynn (Clouds of Sils Maria).

Στο συγκεκριμένο φιλμ, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix, Lovesick, προσπαθεί να κρατήσει φυλαγμένο ένα ανατριχιαστικό μυστικό. Στην κινηματογραφική αυτή μυθοπλασία η οποία προβλήθηκε στο περασμένο ΦΚΘ, ο διάσημος ηθοποιός πλαισιώνεται υποκριτικά από την συνάδελφό του, Jessie Buckley (Taboo, War and Peace).

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα στην Αγγλία, και αφορά την γνωριμία και την συνακόλουθη  σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον αινιγματικό ξένο εν ονόματι Pascal, και την Moll, μία κοπέλα που επιθυμεί να ξεφύγει από την μουντή καθημερινότητά της. Ο δεσμός τους ωστόσο, δοκιμάζεται όταν ο ήρωας ξαφνικά συνδέεται με μία σειρά ειδεχθών φόνων στην περιοχή. Η νεαρή γυναίκα καλείται να πάρει μία απόφαση ίσως στο πιο σοβαρό δίλημμα της ζωής της.

Η πρεμιέρα του Beast έχει προγραμματιστεί για το Ηνωμένο Βασίλειο στις 27 Απριλίου, ενώ για τις Η.Π.Α. έχει δρομολογηθεί στις 11 Μαΐου του 2018.