Ο σκηνοθέτης του Warcraft μιλάει για το τι πήγε στραβά στην ταινία

Γιατί ήταν τελικά κατώτερη του αναμενομένου;
26 Φεβρουαρίου 2018 09:23
Ο σκηνοθέτης του Warcraft μιλάει για το τι πήγε στραβά στην ταινία

Δεδομένου του πόσο μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια δίνει για κάθε παιχνίδι της η Blizzard, πολλοί περίμεναν πως η ταινία Warcraft θα ήταν μια υπερπαραγωγή που θα έσπαγε ταμεία. Δυστυχώς η πραγματικότητα βρήκε την ταινία να καταρρακώνεται από κριτικούς, ενώ το τεράστιο fanbase ήταν αυτό που έσωσε τα έσοδα, χωρίς όμως να κάνει την υπέρβαση.

Μιλώντας λοιπόν σε μια συνέντευξη στο Syfy, ο σκηνοθέτης Duncan Jones μίλησε ανοιχτά για το τι έφταιξε στην ταινία, ρίχνοντας κυρίως το βάρος στην πολιτική.

Το Warcraft ήταν ένα πολιτικό ναρκοπέδιο όσον αφορά τη φιλμογραφία. Και σκέφτομαι πολλές φορές τη διόρθωση του σεναρίου κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της ταινίας, ήταν τόσο συχνή που ήταν πραγματικά δύσκολο και μερικές φορές αποκαρδιωτικό. Απλά αναγκαζόμασταν να κάνουμε αλλαγές και συμβιβασμούς, μόνο και μόνο για την πολιτική και τη φύση της ταινίας αυτής.

Δε βοήθησε επίσης και το γεγονός πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Legendary άλλαζε χέρια studio διαρκώς, από την Warner Bros. στην Universal και έπειτα στην Wanda.

Ο Jones δεν αναφέρθηκε σε κάποιο sequel του Warcraft κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο παλαιότερα είχε δηλώσει πως μπορεί να επιστρέψει “υπό τις κατάλληλες συνθήκες”.