Οι Tom Hardy και Chris Pine στην Call of Duty ταινία;

Ο Stefano Sollima μάλλον τους θέλει ως πρωταγωνιστές στο φιλμ του
22 Φεβρουαρίου 2018 14:24
Οι Tom Hardy και Chris Pine στην Call of Duty ταινία;

Η κινηματογραφική μεταφορά του Call of Duty φαίνεται πως προχωράει κανονικότατα και ο Stefano Sollima, που ανέλαβε το επερχόμενο Sicario 2: Soldado, θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, στην σκηνοθεσία της ταινίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Metro, εικάζεται πως ο Sollima έχει ήδη βρει τους πρωταγωνιστές της ταινίας του στο πρόσωπο των ταλαντούχων Tom Hardy και Chris Pine. Τουλάχιστον, έτσι αφήνει να εννοηθεί, καθώς επίσημα δεν έχει αναλάβει τη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά σε περίπτωση που γίνει, το δίδυμο Hardy-Pine είναι η πρώτη του επιλογή.

Μιλώντας σε συνέντευξη του για ένα short film για την Campari, ο σκηνοθέτης μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους δύο ηθοποιούς, ξεφεύγοντας από τις ερωτήσεις που του γινόντουσαν για τον λόγο που βρέθηκε εκεί. Να πούμε πως οι Pine και Hardy πρωταγωνίστησαν στο "This Means War", με την ταινία να αποτελεί μια εμπορική και κριτική αποτυχία. 

Πάντως, είναι γνωστά τα σχέδια της Activision για τη δημιουργία ενός κινηματογραφικού σύμπαντος ταινιών Call of Duty στα πρότυπα της Marvel και του MCU. Άλλωστε η πασίγνωστη και υπέρεπιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών μας έχει χαρίσει μια ευρεία ποικιλία από settings, είτε είναι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, είτε σκηνικά στο άμεσο μέλλον και στο μακρινό μέλλον.