Ready Player One: Το νέο trailer σας προσκαλεί σε ένα αλλιώτικο σύμπαν

Ο Steven Spielberg κάνει ξανά τα βιρτουόζικα κόλπα του στο sci-fi είδος
21 Φεβρουαρίου 2018 06:15
Ready Player One: Το νέο trailer σας προσκαλεί σε ένα αλλιώτικο σύμπαν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Ready Player One, την επερχόμενη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Steven Spielberg, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ernest Cline.

Ο Spielberg λοιπόν, μας μυεί για ακόμη μία φορά με ευφάνταστο τρόπο σε έναν άλλον κόσμο, μέσα από μία sci-fi περιπέτεια δράσης που προσιδιάζει αρκετά στο Tron Lecacy και στο Future Man, με το στοιχείο της εικονικής πραγματικότητας να είναι κυρίαρχο εν προκειμένω. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μάλιστα σχολίασε πάνω στο παραπάνω ότι: «το φιλμ αυτό πρόκειται να δείξει γιατί είναι σημαντικό το να μη βιώνουμε στον πραγματικό κόσμο, αλλά και το τί στερούμαστε από το να μη ζούμε σε αυτόν».

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά στο 2045, με τον πλανήτη να βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης και του χάους. Η ανθρωπότητα έχει στρέψει το βλέμμα της με την ελπίδα για σωτηρία στο OASIS, ένα εκτεταμένο σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τον ιδιοφυή και εκκεντρικό James Halliday (Mark Rylance). Όταν ο Halliday πεθαίνει, κληροδοτεί όλη του την περιουσία στο πρώτο άτομο το οποίο θα βρει το ψηφιακό Easter egg που έχει κρύψει κάπου μέσα στο OASIS.Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, με επίδοξους διεκδικητές να ξεπροβάλλουν από κάθε άκρη της Γης. Όταν ένας νεαρός ήρωας εν ονόματι Wade Watts (Tye Sheridan) αποφασίσει να λάβει μέρος στο παραπάνω ιδιότυπο όσο και αμείλικτο  κυνήγι θησαυρού, θα αντιληφθεί ότι με την συμμετοχή του αυτή εισάγεται σε ένα φανταστικό μέρος όπου το μυστήριο, η ανακάλυψη και ο κίνδυνος πάνε χέρι χέρι.

Το cast του όλου project συμπληρώνουν οι: Olivia Cooke, Simon Pegg, Letitia Wright, Hannah John-Kamen, και ο Ben Mendelsohn. Η πρεμιέρα του Ready Player One έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 30 Μαρτίου του 2018.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: