Νέο trailer για το Gringo με μια γερή δόση σπαρταριστής διασκέδασης

Οι Charlize Theron και Joel Edgerton θα σας μπλέξουν μέχρι τα μπούνια!
16 Φεβρουαρίου 2018 13:44
Νέο trailer για το Gringo με μια γερή δόση σπαρταριστής διασκέδασης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από την Amazon Studios και την STXfilms καινούργιο trailer του Gringo, την ανερχόμενη μαύρη κωμωδία του Nash Edgerton, όπου πρωταγωνιστούν η Charlize Theron (Dark Places, Monster, Atomic Blonde), ο Joel Edgerton (Bright, Black Mass,Loving), και ο David Oyelowo (Selma, Chaos Walking).

Τους πλαισιώνουν υποκριτικά επίσης οι: Amanda Seyfried (Mamma Mia, Dear John, In Time), Thandie Newton (Westworld, The Pursuit of Happyness, Mission: Impossible 2), και ο Sharlto Copley (District 9, Maleficent, Chappie).

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Anthony Tambakis και Matthew Stone. Η δράση της ταινίας εκτυλίσσεται στο Μεξικό, όπου ένας επιχειρηματίας αμερικανικής καταγωγής εν ονόματι Harold (David Oyelowo) ξαφνικά γίνεται όμηρος μίας σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ενώ είναι σε ώρα εργασίας. Αγνοώντας τους λόγους της απαγωγής και της κράτησής του, ο Harold αντιλαμβάνεται σιγά σιγά ότι υπαίτιοι της ταλαιπωρίας του αυτής είναι δύο μεγαλοστελέχη της εταιρίας του (Theron και Edgerton) που είχαν ανοίξει κρυφά παρτίδες με τα καρτέλ της περιοχής ώστε να σπρώξουν στην αγορά την νέα τους επαναστατική πατέντα κάνναβης σε μορφή χαπιού. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω τον στοχοποιούν και οι αρχές, και ο άτυχος υπάλληλος καταλαβαίνει ότι πρέπει ο ίδιος να σώσει τον εαυτό του από την συμπαιγνία που παίχτηκε εις βάρος του. Αποφασισμένος να επιστρέψει σπίτι του, θα μετέλθει κάθε πιθανό μέσο απόδρασης και θα αναμειχθεί σε μία ξεκαρδιστική «περιπέτεια για αγρίους»!

Καθήκοντα παραγωγού έχουν επωμιστεί οι: Rebecca Yeldham, Nash Edgerton, Beth Kono, A.J. Dix, Charlize Theron και ο Anthony Tambakis.

Η πρεμιέρα του Gringo έχει προγραμματιστεί στις Η.Π.Α. για τις 9 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό απόσπασμα: