Mary Magdalene: Στο νέο trailer η Rooney Mara ταξιδεύει στους Αγίους Τόπους

Και πλαισιώνει τον Joaquin Phoenix που υποδύεται τον Ιησού
16 Φεβρουαρίου 2018 13:19
Mary Magdalene: Στο νέο trailer η Rooney Mara ταξιδεύει στους Αγίους Τόπους

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ιστορικό δράμα Mary Magdalene (Μαρία Μαγδαληνή), όπου πρωταγωνιστεί η Rooney Mara ενσαρκώνοντας την ομώνυμη φυσιογνωμία που έζησε στα χρόνια του Ιησού, τον οποίο ερμηνεύει ο Joaquin Phoenix.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Garth Davis (Lion), ενώ το υπόλοιπο επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν οι Chiwetel Ejiofor και Tahar Rahim.

Το φιλμ αφορά τον βίο της Μαρίας της Μαγδαληνής, η οποία προσπάθησε να ξεφύγει από το παρελθόν που την βάραινε και να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι ζωής, ασπαζόμενη τον Χριστιανισμό και γενόμενη αποδέκτης της διδασκαλίας του Χριστού. Θα δούμε λοιπόν, αποσπάσματα από την διαδρομή που χάραξε ο Ιησούς ο Ναζωραίος στην Ιερουσαλήμ και αλλού, κηρύττοντας τον λόγο του Θεού στο ποίμνιό του μέχρι την κορύφωση των παθών του οπότε και συνεχιστές του έργου του στάθηκαν οι μαθητές του.

Η πρεμιέρα του Mary Magdalene έχει προγραμματιστεί για τη χώρα μας στις 22 Μαρτίου 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: