Incredibles 2: Νέο trailer με τη δυναμική επιστροφή των Απίθανων!

Η παντοδύναμη οικογένεια της Pixar σε ακόμη πιο “απίθανες” περιπέτειες
15 Φεβρουαρίου 2018 12:55
Incredibles 2: Νέο trailer με τη δυναμική επιστροφή των Απίθανων!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το sequel των "Απίθανων" μέσα στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πριν 14 χρόνια, ο Brad Bird ανέλαβε ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης της παραπάνω απολαυστικής μυθοπλασίας που έκανε μικρούς και μεγάλους να μιλούν με ενθουσιασμό για την μοναδική οικογένεια των «Απίθανων»! Σήμερα πια, για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας τους επιστρατεύεται και πάλι ο εν λόγω δημιουργός που θα φέρει την φαμίλια των Parrs σε ακόμη πιο χιουμοριστικές και απίστευτα διασκεδαστικές καταστάσεις!

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην κυρία Elastigirl, η οποία αποφασίζει να ριχτεί στην δράση με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, αφήνοντας στο πόδι της τον κύριο “Απίθανο” που τώρα πια περνάει πιο πολλές ώρες με τα παιδιά τους φροντίζοντας παράλληλα και για τις οικιακές εργασίες του σπιτιού. Και επειδή ο ρόλος του γονέα και του συζύγου δεν είναι εύκολος ο Bob καλείται να βρει τις ισορροπίες εκείνες τις οποίες καταφέρνει πάντα να διατηρεί επιδέξια η σύντροφός του. Το θέμα βέβαια είναι ότι εξακολουθούν να ξεπροβάλλουν οι προκλήσεις από τα μέτωπα όπου χρειάζονται να αξιοποιήσουν τις υπερδυνάμεις τους. Γι’ αυτό ενώνονται και πάλι όλοι μαζί σε μία γροθιά και τα αποτελέσματα είναι… τουλάχιστον συναρπαστικά!

Το cast του animated αυτού φιλμ απαρτίζουν οι: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks, Sophia Bush, και η Isabella Rossellini.

Η πρεμιέρα του Incredibles 2 θα γίνει στις 14 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: