Venom: Το πρώτο trailer με τον Tom Hardy κατέφτασε!

Ο Peter Parker έχει λόγο να φοβάται τον Tom Hardy!
08 Φεβρουαρίου 2018 14:20
Venom: Το πρώτο trailer με τον Tom Hardy κατέφτασε!

To πρώτο trailer του Venom μόλις κυκλοφόρησε! Η δημοσιοποίησή του έγινε πριν από λίγο στα κοινωνικά δίκτυα της ταινίας και το YouTube κανάλι της Sony Pictures. Ετοιμαστείτε να πάρετε μία γενναία δόση από την περιπέτεια του σκοτεινού alter-ego του Spider-Man.

Ο Ruben Fleischer (Zombieland ) ο οποίος κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη όπως δείχνουν τα πλάνα στο καινούργιο αυτό απόσπασμα που βγήκε, έχει μεριμνήσει για γερές δόσεις αδρεναλίνης, έντασης και αγωνίας. Ο δε Tom Hardy ως ο φωτογράφος Eddie Brock γίνεται ένα με το εξωγήινο συμβιωτικό παράσιτο που εισχωρεί σε αυτόν και τον μεταστρέφει για τα καλά. Ο ένας πια συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι του άλλου και ένας αμείλικτος τιμωρός για εκείνους που θα θελήσουν να τους βλάψουν.

Πέρα από τον Hardy το cast συγκροτούν οι: Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story), Jenny Slate (Zootopia) και ο Woody Harrelson (the Hunger Games movies, True Detective). Ως παραγωγοί του εν λόγω action φιλμ ανέλαβαν οι Avi Arad και Matt Tolmach μαζί και με τους Amy Pascal, Palak Patel και Eric Fineman μέσω της Columbia Pictures.

Το Venom θα διανεμηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018.