Το "The Mule" είναι η νέα ταινία του Clint Eastwood

Ο 87χρονος ηθοποιός θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ
01 Φεβρουαρίου 2018 06:53
Το

Μετά το 15:17 to Paris που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο στη χώρα μας, έρχεται η είδηση για την επόμενη ταινία του Clint Eastwood. Ο εμβληματικός ηθοποιός και πλέον ταλαντούχος σκηνοθέτης κοιτάζει να φέρει στη μεγάλη οθόνη ακόμη μια δραματική αληθινή ιστορία, βασισμένη στη ζωή του 90χρονου διακινητή ναρκωτικών, Leo Sharp. Ο λόγος για το The Mule, όπως θα ονομάζεται στο οποίο, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, όχι μόνο θα σκηνοθετήσει αλλά θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος ως Sharp -έχουν άλλωστε ίδια ηλικία- και θα εκτελεί χρέη παραγωγού. 

Το σενάριο του Mule έχει αναλάβει ο Dave Holstein (Weeds), καθώς πρότινως ήταν δουλειά του Nick Schenik, με τον οποίο ο Eastwood συνεργάστηκε για το σενάριο του Gran Torino. Μετά το υποψήφιο για Καλύτερη Ταινία, American Sniper, το Sully και το επερχόμενο 15:17 to Paris, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα κληθεί να φέρει ακόμη μια ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία. Ο Sharp, αφότου υπηρέτησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και παρασημοφορήθηκε, ξεκίνησε μετά να διακινεί ναρκωτικά για χάρη του Sinaloa Cartel στα μέσα του '80.

Εν τέλει, συνελήφθη το 2011 υπό την κατοχή 90 κιλών κοκκαίνης. Για καλή του τύχη, η ποινή δεν ήταν διόλου κοντά στην αναμενομένη, διότι ο δικηγόρος του κατάφερε να αποδείξει ότι η άνοια του Sharp ήταν ο λόγος των πράξεων του. Το 2016 απεβίωσε όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία διακινητής ναρκωτικών στην ιστορία. 

Για περισσότερα νέα σχετικά με το The Mule και την επερχόμενη ταινία του Clint Eastwood μείνετε συντονισμένοι εδώ.