Ακούγεται ότι ο Clint Eastwood ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του

Σε συνεργασία με την Warner Bros.
31 Μαρτίου 2023 15:37
Ακούγεται ότι ο Clint Eastwood ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Clint Eastwood, ακούγεται πως ετοιμάζει την τελευταία του ταινία, η οποία θα έρθει σε συνεργασία με την Warner Bros. Σύμφωνα με το DiscussingFilm, o θρύλος του κινηματογράφου έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα για μία τελευταία φορά.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα project που βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες γι’ αυτό. Την παραγωγή του φιλμ θα αναλάβει η Warner Bros, η οποία έχει μια στενή συνεργασία με τον ηθοποιό εδώ και πολλά χρόνια και έχουν κυκλοφορήσει μαζί μεταξύ άλλων τα Gran Torino, Cry Macho, Invictus, Sully, American Sniper και Richard Jewell.

Οι πληροφορίες του DiscussingFilm λένε ότι αυτό το φιλμ είναι ένα θρίλερ με την ονομασία “Juror #2” και θα επικεντρώνεται σε έναν άντρα που βρίσκεται σε μία δίκη, όπου συνειδητοποιεί ότι μπορεί να είναι υπαίτιος ενός θανάτου. Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το δίλλημα αν θα χειραγωγήσει όλους τους ενόρκους για να σωθεί ο ίδιος ή να αποκαλύψει την αλήθεια και να παραδοθεί.

Πηγές του εν λόγω μέσου λένε ότι ο Eastwood θέλει να σκηνοθετήσει αυτή την ταινία, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα είναι η τελευταία του. Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός πλησιάζει πλέον τα 93 του χρόνια και σκέφτεται μετά το “Juror #2” να αποσυρθεί τελείως από το σινεμά.