O Tom Hardy τελείωσε με τα γυρίσματα του 'Venom'

Επιτέλους θα ζωντανέψει ο ορκισμένος εχθρός του Peter Parker!
30 Ιανουαρίου 2018 17:32
O Tom Hardy τελείωσε με τα γυρίσματα του 'Venom'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, o Tom Hardy ολοκλήρωσε τα γυρίσματα που αφορούν την απόδοση του ομώνυμου ήρωα του Venom στο πανί της μεγάλης οθόνης μέσω της ανερχόμενης action ταινίας που χρηματοδότησε η Sony Pictures.

Η διαβεβαίωση ήρθε και μέσω σχετικής ανάρτησης στον  ιδιωτικό λογαριασμό που διατηρεί ο διάσημος ηθοποιός στο Instagram.

 

Wrapped. Life back. Bye ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις

Όπως φαίνεται τελείωσαν οι σκηνές που έφερε εις πέρας ο Tom Hardy στα πλατό του στούντιο, ερμηνεύοντας μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό τον πρωταγωνιστή αυτής της πολυαναμενόμενης  μυθοπλασίας δράσης της Marvel. Υποδυόμενος το σκοτεινό alter ego του Spider-Man (Tom Holland), θα δώσει σάρκα και οστά σ’ έναν πολύ ισχυρό αντιήρωα που προκύπτει έπειτα από την μετάλλαξη, που υφίσταται ο Eddie Brock από ένα εξωγήινο συμβιωτικό παράσιτο. Με βάση τα comics, στην κανονική του ζωή είναι ρεπόρτερ όπως και ο Peter Parker, δηλαδή ο Άνθρωπος-Αράχνη, για τον οποίο θα αποτελέσει την προσωπική του νέμεση.

Να σημειωθεί ότι ο Hardy υποκριτικά πλαισιώνεται από ένα αξιόλογο επιτελείο συναδέλφων του, το οποίο περιλαμβάνει τους: Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story), Jenny Slate (Zootopia) και τον Woody Harrelson (the Hunger Games movies, True Detective).

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Avi Arad και Matt Tolmach μαζί και με τους Amy Pascal, Palak Patel και Eric Fineman που εργάζονται για λογαριασμό της Columbia Pictures.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad), ενώ το σενάριο οι Scott Rosenberg (Pain & Gain, Jumanji) και Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2). Το Venom αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 5 Οκτωβρίου του 2018.