Μικρό teaser για το MUTE, τη νέα sci-fi ταινία του Netflix

Την Τρίτη κυκλοφορεί ο επίσημο trailer
27 Ιανουαρίου 2018 19:19
Μικρό teaser για το MUTE, τη νέα sci-fi ταινία του Netflix

Το Netflix μετά το Bright και το πολυαναμενόμενο Altered Carbon, ετοιμάζει να φέρει στις οθόνες μας ακόμη μια Original ταινία  στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας. Ο λόγος για το MUTE του Duncan Jones, σκηνοθέτη του εξαιρετικού "Moon"(2009), του Source Code και του Warcraft.

Η ταινία εκτυλίσσεται στο άμεσο μέλλον και συγκεκριμένα στο Βερολίνο του 2050, με πρωταγωνιστή τον Leo (Αlexander Skarsgaard) έναν bartender, ο οποίος ύστερα από  ένα ατύχημα όταν ήταν μικρός έχασε την ομιλία του και έκτοτε το μόνο καλό πράγμα στη ζωή του είναι η πανέμορφη σύντροφος του Naadirah (Seyneb Saleh). Όταν αυτή εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος, η αναζήτηση του Leo θα τον φέρει στο κατώφλι του υπόκοσμου της πόλης. Ένα ζευγάρι αμερικάνων χειρούργων (Paul Rudd και Justin Theroux) είναι το μοναδικό του στοιχείο και ο Leo αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον υπόκοσμο για να βρει την αγάπη του. 

Ο Jones περιέγραψε την ταινία ως πνευματικό διάδοχο του Moon και αυτό και μόνο προκαλεί ενδιαφέρον για το τι μας επιφυλάσσει, ενώ το soundtrack της ανέλαβε ο Clint Mansel. Το Netflix κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser πριν την πρεμιέρα του επίσημου trailer την ερχόμενη Τρίτη. 

Το MUTE θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.