Οι Απίθανοι 2: Γνωρίστε το...απίθανο cast και τις νέες προσθήκες του

Δύο ηθοποιοί που αγαπήσαμε στο Breaking Bad και αρκετοί ακόμη
26 Ιανουαρίου 2018 05:05
Οι Απίθανοι 2: Γνωρίστε το...απίθανο cast και τις νέες προσθήκες του

Η Disney ανακοίνωσε, μέσω του Facebook, το voice cast του άκρως αναμενόμενου sequel των Απίθανων της Pixar, που υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί και πάλι ο Brad Bird. Πέραν του ήδη υπάρχοντος cast της αξιαγάπητης οικογένειας των σουπερ ηρώων, προστίθενται πέντε νέοι ηθοποιοί και ισάριθμοι χαρακτήρες, όπως αποκαλύφθηκε από την ανάρτηση, η οποία θυμίζει το Google Arts and Culture app που βρίσκει τους σωσίες των χρηστών και σε τι ποσοστό ταιριάζουν. 

Η Sophia Bush θα υποδυθεί τη Voyd μια νέα χαρακτήρας που θέλει απεγνωσμένα να γίνει Super και όντας αρκετά νεαρή και ενθουσιώδης, έχει ως είδωλο την Elastigirl. Οι δυνάμεις της την επιτρέπουν να εκτρέπει και να ελέγξει πλήρως οποιδήποτε αντικείμενο επιθυμεί γύρω της, δημιουργόντας κενά, που επιτρέπουν στα αντικείμενα να εμφανίζονται, να εξαφανίζονται και να μετατοπίζονται στο χώρο.

H Catherine Keener του Get Out θα συμπρωταγωνιστήσει ως Evelyn Deavor, αδερφή του Winston και ιδρύτρια μια εταιρίας τηλεπικοινωνίων. Είναι ένα άτομο που λατρεύει την τεχνολογία, θέλει να πειραματίζεται με αυτή και λύνει όποιο πρόβλημα της σταθεί εμπόδιο. 

 

Ο Bob Odenkirk, που το κοινό αγάπησε στο Breaking Bad και συνεχίζει να τον βλέπει ως Saul στο Better Call Saul, δανείζει τη φωνή του στον Winston Deavor. Είναι αδερφός της Evelyn, απίστευτα πλούσιος και λατρεύει επίσης την τεχνολογία, ενώ έχει μια ορμητικότητα με ότι καταπιάνεται. Κάτι το οποίο περιλαμβάνει και την ιδιαίτερη αγάπη του για τους Supers και την επάνοδο τους. Για όσο, βέβαια, θα μπορέσει να βρει έναν ήρωα ώστε να αλλάξει την αντίληψη του κοινού. 

Άλλος ένας ηθοποιός που πρωταγωνίστησε πλάι στον Odenkirk και αγαπήθηκε στο BrBad είναι ο Jonathan Banks, που υποδύεται τον Rick Dicker, αρχηγό του Superhero Relocation Program και ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει την οικογένεια Parr να κρατήσει μυστική την ταυτότητα της ανά τα χρόνια. Παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά, κάτι που δεν είναι εύκολο. Όταν όμως κλείνει το τμήμα του και δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, οι Parr μένουν ξεκρέμαστοι. 

Τέλος, η Isabella Rossellini θα υποδυθεί την Ambassador, μια διακεκριμένη δικηγόρο που είναι υπέρ της νομιμοποίησης των υπερηρώων. 

Οι Απίθανοι 2 θα κάνουν πρεμιέρα στις εγχώριες κινηματογραφικές αίθουσες  στις 14 Ιουνίου του 2018.