Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile | Η Angela Sarafyan είναι πια μέλος του cast

Μετά το Westworld, σειρά έχει η ανατριχιαστική βιογραφία του Ted Bundy
25 Ιανουαρίου 2018 16:15
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile | Η Angela Sarafyan είναι πια μέλος του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Angela Sarafyan που πρωταγωνίστησε στο επιτυχημένο sci-fi σόου Westworld, υπέγραψε για τη συμμετοχή της στο βιογραφικό φιλμ που είναι στα σκαριά για τον κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy με την ονομασία Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Η Angela Sarafyan θα υποδυθεί την Joanna, την κολλητή της Elizabeth Kloepfer (Lily Collins), της κοπέλας του Bundy. Η Joanna που στηρίζει τη φίλη της θα είναι εκείνη που θα της καταστήσει σαφές ότι υφέρπει κάτι ύποπτο και περίεργο στην συμπεριφορά του αγοριού της. Ο John Malkovich θα ερμηνεύσει τον δικαστή Edward Cowart, που όρισε για την ανωτέρω υπόθεση ως τιμωρία τη θανατική ποινή. Ο Zac Efron (High School Musical) εν προκειμένω θα ενσαρκώσει τον σκληροτράχηλο αυτόν εγκληματία που ήρθε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για ανθρωποκτονίες, βιασμούς και βεβήλωση νεκρού αλλά και πολλές ακόμη ειδεχθείς ενέργειες.

Την σκηνοθεσία του έργου θα επιμεληθεί ο Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster), ενώ το σενάριο θα ετοιμάσει ο Michael Werwie. Η πλοκή του φιλμ θα εκτυλιχθεί με βάση την σκοπιά της Elizabeth, έτσι όπως βίωσε η ίδια τα γεγονότα εκείνα. Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται οι Nicholas Chartier και Ara Keshishian μέσω της Voltage Pictures και ο Michael Costigan για λογαριασμό της Cota Films.