Red Sparrow: Στο νέο τηλεοπτικό spot η Lawrence μπαίνει σε επικίνδυνες ατραπούς

Η ανάγκη την οπλίζει με το πιο θανάσιμο όπλο: την βία
22 Ιανουαρίου 2018 19:58
Red Sparrow: Στο νέο τηλεοπτικό spot η Lawrence μπαίνει σε επικίνδυνες ατραπούς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο τηλεοπτικό trailer για το Red Sparrow,το ανερχόμενο θρίλερ κατασκοπείας του Francis Lawrence (The Hunger Games movies).

Η ταινία αντλεί υλικό από το ομώνυμο βιβλίο του Jason Matthews, με τον ο Justin Haythe (Revolutionary Road) να έχει προσαρμόσει κατάλληλα τον σεναριακό μίτο. Η Jennifer Lawrence εν προκειμένω  ερμηνεύει την Dominika Egorova, μία χορεύτρια μπαλέτου που λόγω μίας άτυχης στιγμής στην καριέρα της, τραυματίζεται και αποφασίζει να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο πεδίο ενασχόλησης. Επιζητώντας να εξασφαλίσει για εκείνη και την μητέρα της τα προς το ζην, τα πράγματα στην ζωή της θα πάρουν μία άλλη τροπή που θα την βάλει σε άκρως επικίνδυνες περιπέτειες. Ένας οργανισμός κατασκοπείας με τίτλο “Sparrow School” την εκπαιδεύει όπως και άλλους νεοσύλλεκτους ώστε να τους χρησιμοποιήσει σαν δολοφόνους-μισθοφόρους. Η Dominika θα γνωριστεί με έναν πράκτορα της CIA (Joel Edgerton) που θα βάλει τα δυνατά του ώστε να της καταστήσει σαφές ότι πρέπει να απεγκλωβιστεί γρήγορα από αυτήν την κατάσταση και ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος να της προσφέρει αυτήν την δυνατότητα. Η κοπέλα χρειάζεται να αποφασίσει για το μέλλον της: είτε θα συνεχίσει να φέρει εις πέρας παρόμοιες αποστολές με θανάσιμο ρίσκο ή θα αποπειραθεί να επιστρέψει σ’ ένα πιο ασφαλές και λιγότερο απρόβλεπτο μονοπάτι.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, και η Mary-Louise Parker. Το κομμάτι της παραγωγής συντονίζει η Chernin Entertainment. Οι Steve Zaillian και Garrett Basch επωμίστηκαν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Η διανομή του Red Sparrow στις αμερικανικές αίθουσες έχει οριστεί για τις Η.Π.Α  στις 2 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: