John Wick 3: Βρέθηκε σκηνοθέτης και ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα

Επιστρέφουν αρκετοί από το cast και ο Chad Stahelski
22 Ιανουαρίου 2018 03:57
John Wick 3: Βρέθηκε σκηνοθέτης και ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα

Η επιστροφή του John Wick είναι προ των πυλών και η παραγωγή του τρίτου κεφαλαίου του franchise φαίνεται πως προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το The Hashtag Show, η ταινία βρήκε τον σκηνοθέτη της, οριστικοποίησε την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και έφερε πίσω αρκετά μέλη του αρχικού καστ. 

Αρχικά, ο Chad Stahelski που ήταν σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας και ανέλαβε εξ'ολοκλήρου το sequel, θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το John Wick 3. Μάλιστα, τα γυρίσματα της θα ξεκινήσουν στη 1 Μαρτίου στη νέα Υόρκη και θα συνεχιστούν σε Ισπανία και Ρωσία. Επειδή θα γυριστεί πρώτα στη Ν. Υόρκη πιθανολογείται πως η ταινία θα αρχίσει από εκεί που τελείωσε το John Wick Chapter 2. 

Τώρα, όσον αφορά το cast λέγεται πως ο Laurence Fishburne θα επιστρέψει ως Bowery King μαζί με τον Cassian του ράπερ Commons και την Ares της Ruby Rose. Όπως αναφέρει το ίδιο το ρεπορτάζ ο Hiroyuki Sanada (The Wolverine, Avengers 4) θα υποδυθεί τον ανταγωνιστή του Wick. Επίσης, στα νέα πρόσωπα της σειράς συγκαταλέγεται και μια γυναικεία φιγούρα, η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει πλάι στον Keanu Reeves, με τις φήμες να θέλουν την Tilda Swinton σε αυτή τη θέση. 

H ημερομηνία πρεμιέρας του John Wick 3 έχει οριστεί για τις 17 Μαΐου του 2019.