Πρώτη φωτογραφία του Zac Efron στο "Extremely Wicked"

Ποζάρει στον φακό ως ο κατά συρροή δολοφόνος, Ted Bundy
19 Ιανουαρίου 2018 14:33
Πρώτη φωτογραφία του Zac Efron στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε το πρώτο στιγμιότυπο για το ανερχόμενο βιογραφικό δράμα με τίτλο Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile, όπου πρωταγωνιστεί ο Zac Efron, τον οποίο και απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο εν ονόματι Ted Bundy, ο οποίος είχε κατηγορηθεί μεταξύ άλλων και για βιασμούς, αλλά και ασελγείς πράξεις σε νεκρούς. Η ιστορία του παραπάνω κακοποιού θα εξιστορηθεί μέσα από την οπτική γωνία της κοπέλας με την οποία διατηρούσε μακρόχρονη σχέση και της είχε αποκρύψει την φρικτή αλήθεια για τα ειδεχθή εγκλήματά του, την Elizabeth Kloepfer, την οποία ενσαρκώνει η Lily Collins (Okja).

Εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Joe Berlinger που με το ντοκιμαντέρ του, το Paradise Lost εντρύφησε στην πολύκροτη υπόθεση της δίκης των West Memphis Three. Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Michael Werwie.

Το cast συμπληρώνει και ο John Malcovich που θα ερμηνεύσει τον δικαστή Edward Cowart, ο οποίος το 1979 καταδίκασε απερίφραστα σε θάνατο τον Ted Bundy.

Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λήψη από το Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile: