Tomb Raider: Στο νέο trailer η Lara παλεύει για την επιβίωση της

Η Alicia Vikander στην νέα, πιο ευάλωτη, έκδοση της Lady Croft
18 Ιανουαρίου 2018 18:13
Tomb Raider: Στο νέο trailer η Lara παλεύει για την επιβίωση της

H Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer του TOMB RAIDER, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander στο ρόλο της Lara Croft. Το κινηματογραφικό reboot της διάσημης πρωταγωνίστριας της σειράς βιντεοπαιχνιδιών, Tomb Raider, προέρχεται από τη νέα, πιο ευάλωτη, και επίσης, επαναπροσδιορισμένη βερσιόν της βάσει των νέων τίτλων της Square Enix, Tomb Raider και Rise of the Tomb Raider

Η Vikander υποδύεται μια νεαρή και άπειρη Lara, η οποία είναι φοιτήτρια και ζει στο ανατολικό Λονδίνο. Η ζωή της αλλάζει άρδην όταν αποφασίζει να ψάξει μια περιπέτεια που άφησε πίσω της ο μακαρίτης πατέρας της και η οποία βρίσκεται σε μια απομονωμένη ακτή της Ιαπωνίας. Για όσους έχουν παίξει τα νεότερα βιντεοπαιχνίδια θα αναγνωρίσουν αρκετές τοποθεσίες και σκηνές δράσεις στο ακόλουθο trailer, που φέρει μουσική υπόκρουση από τις Destiny's Child. 

Την βραβευμένη με Όσκαρ Β Γυναικείου ρόλου Vikander πλαισιώνουν οι: Walton Goggins (The Hateful Eight), Dominic West (The Wire), Daniel Wu (Warcraft) και Kristin Scott Thomas, σε σκηνοθεσία του Νορβηγού Roar Uthaug (The 5th Wave).

Το Tomb Raider θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2018 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το νεότερο trailer.