Η Mary Elizabeth Winstead υπέγραψε για το "Gemini Man"

Πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Will Smith  
18 Ιανουαρίου 2018 16:27
Η Mary Elizabeth Winstead υπέγραψε για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Fargo) θα συμμετέχει και επίσημα στο ανερχόμενο θρίλερ δράσης με τίτλο Gemini Man, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Ang Lee.

Η διάσημη ηθοποιός θα πλαισιώσει υποκριτικά τον Will Smith, ο οποίος ανέλαβε έναν διττό πρωταγωνιστικό ρόλο στο εν λόγω έργο. Αφενός υποδύεται τον Henry, έναν δολοφόνο σε προχωρημένη ηλικία, ο οποίος επιζητά να αποσυρθεί σιγά σιγά από τους κόλπους του επαγγέλματός του, και αφετέρου τον κατά 25 χρόνια νεότερο κλώνο του που είναι στα καλύτερά του και του έχει ανατεθεί να εξοντώσει τον άνθρωπο στον οποίο οφείλει την ύπαρξή του.

Η Winstead, θα ενσαρκώσει ένα στέλεχος της ίδιας εταιρείας όπου εργάζεται ο Henry και έχει ρητή εντολή να τον παρακολουθεί. Ωστόσο, σύντομα ενώνει τις δυνάμεις της μαζί του. Το cast συμπληρώνει και ο Clive Owen, ο οποίος θα μας συστηθεί ως ο κακός της υπόθεσης και επικεφαλής του προγράμματος κλωνοποίησης.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται ο Jerry Bruckheimer, οι David Ellison και Dana Goldberg μέσω της Skydance αλλά και η Paramount. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον αυτόν τον Φεβρουάριο.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το Gemini Man θα επωμιστεί ο Don Murphy.