O Finn Wolfhard υπέγραψε για το '"The Goldfinch"

Ο πρωταγωνιστής του 'Stranger Things' θα παίξει μαζί με τον Ansel Elgort
17 Ιανουαρίου 2018 13:52
O Finn Wolfhard υπέγραψε για το '

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Finn Wolfhard (ΙΤ ) που έγινε ευρέως γνωστός ως Mike στο Stranger Things του Netflix, αποτελεί πλέον επίσημο μέλος του cast του The Goldfinch.

Θα συμπρωταγωνιστήσει μάλιστα μαζί με τον Ansel Elgort (The Fault in Our Stars, Baby Driver) στην ανερχόμενη κινηματογραφική διασκευή της Warner Bros. και του Amazon Studios, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Donna Tartt.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το εν λόγω δράμα θα καθίσει, εν προκειμένω, ο John Crowley (Brooklyn). Ο Ansel Elgort θα υποδυθεί τον Theo, έναν νεαρό, ο οποίος χάνει την μητέρα του σε μία έκρηξη στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Έκτοτε την κηδεμονία του αναλαμβάνει η εύπορη οικογένεια ενός φίλου, αφού ο αλκοολικός πατέρας του τον εγκαταλείπει απροσδόκητα μια μέρα. Όντας ακόμη μη εξοικειωμένος με το νέο του σπίτι στην οδό Park Avenue, αλλά και ερχόμενος σε δύσκολη θέση λόγω του σχολικού εκφοβισμού που υφίσταται, ο Theo θα αναζητήσει διέξοδο και ανακούφιση στον χώρο της Τέχνης μέσα από έναν εκπληκτικό πίνακα ζωγραφικής που του θυμίζει την μητέρα του.

Ο κεντρικός άξονας του έργου θα αναπτυχθεί σε δύο αφηγηματικά επίπεδα: το ένα θα εστιάσει στην εφηβεία του αγοριού και την προσαρμογή του στην καινούργια του καθημερινότητα, ενώ το άλλο επικεντρώνεται στο ενήλικο στάδιο της ζωής του όπου έρχεται αντιμέτωπος με άλλες αναδυόμενες προκλήσεις στον κόσμο όπου πλέον έχει μυηθεί.

Ο Finn Wolfhard θα ερμηνεύσει ρόλο κλειδί στην όλη υπόθεση, αφού θα συστηθεί στο κοινό ως ο Young Boris, ένας ουκρανικής καταγωγής μαθητής και ταραχοποιός του σχολείου που θα γίνει φίλος με τον βασικό ήρωα, αφού η μητρική απώλεια έχει σημαδέψει και τον ίδιο ανεπανόρθωτα. Βέβαια, η παρέα αυτή εισάγει τον Theo στο πλαίσιο των ουσιών και του εθισμού στο αλκοόλ.

Στο project λαμβάνουν μέρος επίσης οι ηθοποιοί: Sarah Paulson, Jeffrey Wright, Luke Wilson και Aneurin Barnard.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Nina Jacobson και ο Brad Simpson.

Η πρεμιέρα του The Goldfinch έχει δρομολογηθεί για τις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου του 2019.