You Were Never Really Here: Στο νέο trailer o Joaquin Phoenix τα κάνει "γης μαδιάμ"

Η βία τον μεταμορφώνει στο πιο φονικό όπλο για χάρη όσων κινδυνεύουν
15 Ιανουαρίου 2018 09:30
You Were Never Really Here: Στο νέο trailer o Joaquin Phoenix τα κάνει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε από την Film4 καινούργιο trailer για το ανερχόμενο θρίλερ εκδίκησης της Lynne Ramsay (We Need to Talk about Kevin) με τίτλο You Were Never Really Here, όπου πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix.

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Joe, έναν βετεράνο στρατιωτικό και πρώην μέλος του FBI, ο οποίος διασώζει ανήλικα κορίτσια από κακοποιούς και εγκληματικές οργανώσεις που τα απαγάγουν και τα εκμεταλλεύονται με τους πιο ανήθικους τρόπους. Σε μία από αυτές τις αποστολές του θα χρειαστεί να παλέψει με ανθρώπους του υποκόσμου, ώστε η Nina, η κόρη ενός επιφανούς πολιτικού παράγοντα να γλυτώσει από τους εμπόρους λευκής σαρκός που την έχουν αρπάξει στην Νέα Υόρκη. Ο κεντρικός ήρωας θα κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα καταφύγει στις πιο βάναυσες μορφές βίας.

Το φιλμ αφορμάται από το ομώνυμο βιβλίο του Jonathan Ames και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α από την Amazon, στις 6 Απριλίου του 2018.

 Το cast του You Were Never Really Here συναπαρτίζουν οι: Judith RobertsEkaterina SamsonovJohn DomanAlex ManetteDante Pereira-Olsen, και ο  Alessandro Nivola.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: