Red Sparrow: Στο νέο trailer η Jennifer Lawrence δεν χαρίζεται!

Μπαίνει στο πετσί μίας αδίστακτης θανάσιμης μισθοφόρου
13 Ιανουαρίου 2018 14:45
Red Sparrow: Στο νέο trailer η Jennifer Lawrence δεν χαρίζεται!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox καινούργιο τηλεοπτικό trailer για το αστυνομικό θρίλερ του Francis Lawrence (The Hunger Games movies) με τίτλο Red SparrowΤο σενάριο υπογράφει ο Justin Haythe (Revolutionary Road).

Στο εν λόγω φιλμ που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Jason Matthews, κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η Jennifer Lawrence. Η διάσημη ηθοποιός ενσαρκώνει την Dominika Egorova, μία χορεύτρια μπαλέτου που εξαιτίας ενός τραυματισμού παρατάει την καριέρα της και πασχίζει να βιοποριστεί μέσα από ασχολίες πολύ πιο επικίνδυνες χωρίς φυσικά να αποκαλύψει τίποτε στην μητέρα της. Στρατολογείται λοιπόν, από μία μυστική υπηρεσία, την “Sparrow School” τα μέλη της οποίας, μέσα από ειδικές συνθήκες εκπαίδευσης γίνονται οι πιο τρομεροί εκτελεστές.

Η κοπέλα συναντάει έναν απεσταλμένο της CIA (Joel Edgerton) που κάνει ό,τι μπορεί για να της εξηγήσει ότι πρέπει να απομακρυνθεί από αυτό το δίκτυο, και την διαβεβαιώνει πως εκείνος είναι το μόνο φερέγγυο άτομο στον οποίο μπορεί να υπολογίζει. Επομένως, η ηρωίδα θα κληθεί να διαλέξει είτε να εξακολουθήσει να δρα για λογαριασμό των εργοδοτών της ή να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο της βίας όπου ολισθαίνει μέρα με την μέρα.

Το cast της κινηματογραφικής μυθοπλασίας συναπαρτίζουν οι: Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, και η Mary-Louise ParkerΠίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Chernin Entertainment. Οι Steve Zaillian και Garrett Basch ανέλαβαν ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Η πρεμιέρα του Red Sparrow έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α  στις 2 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: