Τo νέο trailer του "Black Panther" φέρνει τον πόλεμο στη Wakanda

Η μάχη για την σωτηρία του βασιλείου θα είναι αδυσώπητη
09 Ιανουαρίου 2018 19:08
Τo νέο trailer του

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η Marvel Studios έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο action φιλμ Black Panther, την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Ryan Coogler.

Ο Chadwick Boseman πρωταγωνιστεί ως ο ομώνυμος ήρωας που ακούει και στο όνομα T’Challa, και του οποίου μέλημα είναι να φροντίσει για το μέλλον της πατρίδας του, Wakanda, εφόσον είναι ο αυθεντικός διάδοχος του θρόνου έπειτα και από τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του. Ωστόσο, στο προσκήνιο φανερώνεται ένας επίδοξος σφετεριστής, ο Erik Killmonger (Michael B. Jordan) ο οποίος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να υφαρπάξει την εξουσία. Ο κακός της υπόθεσης λοιπόν, θα προκαλέσει τον Black Panther σε μία αμείλικτη αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την τύχη του λαού της Wakanda.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker, και ο Andy Serkis.

Το Black Panther αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: