Στο νέο trailer του Red Sparrow ανάβουν τα αίματα

Η Jennifer Lawrence σε ρόλο ψυχρής εκτελέστριας
08 Ιανουαρίου 2018 18:02
Στο νέο trailer του Red Sparrow ανάβουν τα αίματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η 20th Century Fox έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο αστυνομικό θρίλερ Red Sparrow, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire). Το σενάριο επιμελείται ο Justin Haythe (Revolutionary Road).

Στην εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία η οποία αφορμάται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Jason Matthews, πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence. Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την Dominika Egorova, μία πρώην επαγγελματία χορεύτρια μπαλέτου που λόγω ενός ατυχήματος αποφασίζει να αποσυρθεί και να προσπαθήσει να στηρίξει την ίδια και την μητέρα της μέσα από λιγότερο ακίνδυνα μονοπάτια. Δέχεται λοιπόν, την πρόταση του να προσχωρήσει σε μία μυστική υπηρεσία εν ονόματι “Sparrow School” η οποία εκπαιδεύει νέους ανθρώπους ώστε να τους μετατρέψει σε αδίστακτους δολοφόνους. Η ηρωίδα έρχεται σε επαφή με έναν πράκτορα της CIA (Joel Edgerton), ο οποίος πασχίζει να την μεταπείσει να εγκαταλείψει αυτή την οργάνωση και να της καταστήσει σαφές πως μόνο εκείνον μπορεί να εμπιστευτεί. Ως εκ τούτου, θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία θανάσιμη πρόκληση που συνοδεύεται από το τερατώδες δίλημμα του να παραμείνει στους κόλπους της κατασκοπείας ή να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο.

Το cast του φιλμ συμπληρώνουν οι: Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, και η Mary-Louise Parker.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται η Chernin Entertainment, με τους Steve Zaillian και Garrett Basch να έχουν επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Η αυλαία για το Red Sparrow πρόκειται να ανοίξει στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: