Νέο trailer για το μεταφυσικό θρίλερ "Winchester"

Αποκλείεται να πήγαινες για εξερεύνηση σ’ αυτό το στοιχειωμένο σπίτι!
06 Ιανουαρίου 2018 12:41
Νέο trailer για το μεταφυσικό θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η CBS Films έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο μεταφυσικό θρίλερ με τίτλο Winchester: The House That Ghosts Built.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο του έργου υπογράφουν οι Michael και Peter Spierig (Predestination, Daybreakers). Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οTim McGahan και ο Brett Tomberlin.

Ο κεντρικός άξονας της εν λόγω κινηματογραφικής μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από το πιο στοιχειωμένο σπίτι ολόκληρης της οικουμένης. Η έπαυλη αυτή είναι χτισμένη σε μία ερημική έκταση του San Francisco, και ανήκει στην Sarah Winchester (Helen Mirren), γόνο μίας πλούσιας οικογένειας. Το οίκημα έχει πολλές κάμαρες και μεγάλους διαδρόμους. Εκεί μέσα όμως κρύβονται πολύ σκοτεινά μυστικά που έχουν να κάνουν με την ιδιοκτήτρια η οποία φροντίζει να τα κρατάει καλά φυλαγμένα από τον έξω κόσμο. Δυστυχώς, η ανιψιά της (Sarah Snook) και ο Dr. Eric Price (Jason Clarke) θα γίνουν μάρτυρες όσων παράδοξων διαδραματίζονται εντός της κατοικίας και θα έρθουν αντιμέτωποι με μία τεράστια πρόκληση που θα δοκιμάσει τα όσα γνώριζαν μέχρι πρότινος περί της μεταθανάτιας ζωής.

Το Winchester: The House That Ghosts Built  πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 2 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: