Task Force Two: Οι Scott Free Productions και Amazon αναλαμβάνουν την παραγωγή

Το σενάριο του ανερχόμενης περιπέτειας υπογράφει η Jennifer Yee McDevitt
06 Ιανουαρίου 2018 10:46
Task Force Two: Οι Scott Free Productions και Amazon αναλαμβάνουν την παραγωγή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το στούντιο του Amazon ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία του Ridley Scott, για την παραγωγή του φιλμ δράσης με τίτλο Task Force Two.

Τις παραπάνω διαδικασίες θα συντονίζει με την σειρά του και ο Joshuah Bearman του Epic Magazine. Το εν λόγω φιλμ δράσης  βασίζεται σε ένα άρθρο του Vince Beiser που εξιστορούσε τις δραστηριότητες μίας επώνυμης ομάδας διάσωσης που είχε ως έδρα της την Καλιφόρνια.

Η επιμέλεια του σεναρίου από το Task Force Two θα πραγματοποιηθεί από την Jennifer Yee McDevitt, που φέρει ήδη πολύ αξιόλογες περγαμηνές στον χώρο του κινηματογράφου. Είναι η δημιουργός του ντοκιμαντέρ  10 Mountains, 10 Years η αφήγηση του οποίου έγινε από την Anne Hathaway, υπό την μουσική υπόκρουση του Bruce Springsteen. Η πρώτη της δουλειά ως σεναριογράφος εξέλαβε πολύ θετικές κριτικές και αφορούσε το First Chair, για το οποίο κέρδισε και το βραβείο Grand Prize, ενώ τα κείμενά της για το βιογραφικό project 12 Seconds την κατέταξαν στους φιναλίστ του Academy Nicholl Fellowship.