Black Panther: O Kendrick Lamar στην παραγωγή του soundtrack

Μια εντελώς διαφορετική νότα για το Marvel Cinematic Universe
04 Ιανουαρίου 2018 16:27
Black Panther: O Kendrick Lamar στην παραγωγή του soundtrack

Η Marvel κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να δώσει μια διαφορετική νότα από κάθε άλλη ταινία της, με το Black Panther, του οποίου η μουσική θα λάβει ειδική μεταχείρηση. Ο διάσημος καλλιτέχνης και ράππερ, Kendrick Lamar, θα συνεργαστεί με την Marvel για την παραγωγή του Black Panther: The Album, που θα αποτελείται από κομμάτια της ταινίας, μαζί με μουσική εμπνευσμένη από αυτή. Το κυρίως single του εν λόγω album θα είναι το "All The Stars" με τους Lamar και SZA, το οποίο μπορείτε να ακούσετε κιόλας παρακάτω. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Lamar: 

"Το Black Panther είναι εκπληκτικό, από το cast του μέχρι τον σκηνοθέτη του. Το μέγεθος αυτής της ταινίας δίνει το πάτημα στο πάντρεμα της τέχνης και της κουλτούρας. Είναι τιμή μου να συνεισφέρω τις γνώσεις μου στην παραγωγή ήχου και γραφής μουσικής, παράλληλα με τον σκηνοθέτητου Ryan Coogler και το όραμα της Marvel."

Ήδη από τα trailers το εικαστικό της ταινίας του σκηνοθέτη Ryan Coogler μας έδειχνε πως θα είναι κάτι το μοναδικό στο πλαίσιο του Marvel Cinematic Universe, ενώ και η μουσική επένδυση των δύο trailers του φιλμ, με το "Legend Has It" των Run The Jewels και το "BakBak" του Vince Staples, έγιναν σήμα κατατεθέν του στυλ της. 

Μένει να δούμε πως θα ντυθεί ηχητικά από το soundtrack το Black Panther όταν θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου του 2018.