To sequel του Bright ανακοινώθηκε από το Netflix

Οι Will Smith και Joel Edgerton θα επιστρέψουν στους γνώριμους ρόλους τους!
03 Ιανουαρίου 2018 18:59
To sequel του Bright ανακοινώθηκε από το Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα υπάρξει και συνέχεια για το Bright, το επιτυχημένο αστυνομικό φιλμ φαντασίας του Netflix.

Επισημοποιήθηκε από την εν λόγω streaming πλατφόρμα ότι έχει δοθεί το πράσινο φως για το sequel του Bright με τον David Ayer (Suicide Squad, End of Watch)να αναλαμβάνει ξανά την σκηνοθεσία ενώ αυτή την φορά θα επιμεληθεί και το σεναρίο.

Δεν είναι άξιο έκπληξης το παραπάνω νέο, μιας και ο πάταγος που σημείωσε η ευφάνταστη αυτήν μυθοπλασία μέσα το Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα, το κατέταξε στις πιο προβεβλημένες παραγωγές του δικτύου τόσο στην Αμερική όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου, παρά την αυστηρή στάση που τήρησαν πολλοί κριτικοί.

Το φιλοθεάμον κοινό, απ’ ό,τι φαίνεται μάλλον θα χαρεί να μάθει ότι ο Will Smith και ο Joel Edgerton θα εξακολουθήσουν να επαγρυπνούν για την τήρηση της τάξης σε έναν κόσμο όπου μπορούν να υπάρξουν και υπερφυσικά πλάσματα. Οι Eric Newman και Bryan Unkeless θα επωμιστούν καθήκοντα παραγωγού.

Το cast της πρώτης ταινίας του Bright απαρτίζουν οι: Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Oliveri,και ο Kenneth Choi.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο όπου επιβεβαιώνεται ότι θα ξαναδούμε τους αστυνομικούς Ward (Will Smith) και Jakoby (Joel Edgerton), ως άνθρωπο και Orc αντίστοιχα. Δεν είναι γνωστό το πότε θα βγει στις αίθουσες το Bright 2.