The Last Jedi: Ο Mark Hamill μετανιώνει για την κριτική που άσκησε

Ανακαλεί την φράση “Δεν είναι αυτός ο δικός μου Luke”
27 Δεκεμβρίου 2017 17:10
The Last Jedi: Ο Mark Hamill μετανιώνει για την κριτική που άσκησε

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Mark Hamill μάλλον μετάνιωσε για το πώς τοποθετήθηκε όσον αφορά τον χαρακτήρα του Luke Skywalker σε σχέση με την συμβολή του στο 8ο επεισόδιο του Star Wars.

Ο διάσημος ηθοποιός αναθεώρησε την κάπως αυστηρή προηγούμενη τοποθέτησή του «Δεν είναι αυτός ο δικός μου Luke», γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την παρακάτω ανάρτηση:

«Μετανιώνω που άρθρωσα τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές μου δημοσίως. Οι δημιουργικές διαφοροποιήσεις αποτελούν κοινό στοιχείο οποιουδήποτε εγχειρήματος, όμως συνήθως παραμένουν προσωπικές. Το μόνο που επιθυμούσα ήταν να κάνω μία καλή ταινία. Πήρα πολλά περισσότερα από αυτό- Ο Rian Johnson έφτιαξε μία υπέροχη ταινία στα χρονικά!».

O Mark Hamill θέλοντας να αποκαταστήσει τα πράγματα όσον αφορά το όχι και τόσο ευμενές σχόλιό του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο ήρωάς του στο Star Wars: The Last Jedi, υπογράμμισε ότι έπρεπε να κρατήσει τις σκέψεις του για τον εαυτό του και όχι να τις εξωτερικεύσει τόσο ανοιχτά, ενώ φρόντισε να επισημάνει ότι ο δημιουργός του φιλμ έκανε πολύ καλή δουλειά. Άρα μάλλον οι καινούργιες κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν από τον Johnson ανέδειξαν υπό ένα διαφορετικό πρίσμα την φιγούρα του Skywalker.