Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την κωμωδία "Half Magic"

H Heather Graham σκηνοθετεί μία σπαρταριστή ιστορία γένους θηλυκού
26 Δεκεμβρίου 2017 10:22
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την κωμωδία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Dark Horizons, βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του Half Magic,της ανερχόμενης κωμωδίας της Heather Graham (Hang Over). Η διάσημη ηθοποιός επιχειρεί να πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την εν λόγω κωμωδία, κάνοντας ένα διαφορετικό κοινωνικό σχόλιο πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις των ατόμων.

Στο έργο πέρα από την Graham, πρωταγωνιστούν και η Angela Kinsey (The Office) μαζί με την Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine). Η ιδιότυπη αυτή γυναικεία κομπανία αποφασίζει να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο προσλαμβάνουν την εμπειρία μίας σχέσης, απορρίπτοντας τις υπάρχουσες νόρμες και δοκιμάζοντας να εκτεθούν σε ριζοσπαστικές αλλαγές ώστε να αναζητήσουν η κάθε μία μέσα από νέους δρόμους την προσωπική της ευτυχία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και σε πρόσφατη συνέντευξή της η Graham, το φιλμ αφορά “το να μάθεις να αγαπάς την σεξουαλικότητά σου και να την βλέπεις σαν ένα όμορφο κομμάτι του εαυτού σου”.

Το cast του Half Magic  συμπληρώνουν οι: Jason Lewis, Molly Shannon, Luke Arnold, Thomas Lennon, Angela Kinsey, Johnny Knoxville, Chris D’Elia, Michael Aronov, και ο Alex Beh.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες και σε υπηρεσία VOD στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer:

Tags: