Το νέο trailer του "Den of Thieves" μας εισάγει σε άκρως άγρια σκηνικά

Οι Gerard Butler και 50 Cent παίζουν σ' ένα καταιγιστικό θρίλερ δράσης
26 Δεκεμβρίου 2017 16:50
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η STXfilms έθεσε στην κυκλοφορία καινούργιο trailer για το ανερχόμενο αστυνομικό θρίλερ με τίτλο Den of Thieves, το οποίο αναμένεται να κάνει το άνοιγμά του στις αμερικανικές αίθουσες στις 19 Ιανουαρίου του 2018.

Το εν λόγω φιλμ δράσης σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Christian Gudegast (London Has Fallen, A Man Apart), ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο της ταινίας από κοινού μαζί με τον Paul Scheuring (Prison Break: The Final Break, A Man Apart).

Το έργο αφορά την σύνδεση των μελών μίας ελίτ αστυνομικών του LA και μίας σπείρας ληστών τραπεζών, με τα μονοπάτια των δύο αυτών αντίθετων γκρουπ να συναντιούνται ύστερα από το μάταιο εγχείρημα των εγκληματιών να διεισδύσουν σ’ ένα υποκατάστημα γνωστού τραπεζικού ομίλου. Το ζήτημα που έγκειται εν προκειμένω είναι αν τα φαινόμενα τελικά απατούν και το ποιός κάνει κουμάντο στην όλη ιστορία;

Στο Den of Thieves, ο Gerard Butler (300, RocknRolla) συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Curtis “50 Cent” Jackson (War Dogs, Spy), Pablo Schreiber (13 Hours, The Manchurian Candidate), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Evan Jones (A Million Ways to Die in the West, Gangster Squad, 8 Mile). Το cast πλαισιώνουν οι: Cooper Anderson (I Hate My Neighbor!), Maurice Compte (A Walk Among Tombstones, End of Watch), Kaiwai Lyman-Mersereau (American Violence, Westworld), Mo McRae (Wild, Thirteen), Meadow Williams (Apollo 13), και ο Brian Van Holt (Wild, S.W.A.T.).

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: