Πρώτο παραμυθένιο trailer για το "The Nutcracker and the Four Realms"

Η Disney ζωντανεύει τον μύθο του «Καρυοθραύστη»
19 Δεκεμβρίου 2017 20:19
Πρώτο παραμυθένιο trailer για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The Nutcracker and the Four Realms, την κινηματογραφική διασκευή της διάσημης κλασικής  χριστουγεννιάτικης ιστορίας του «Καρυοθραύστη», εμπνευσμένη από το έργο του E.T.A. Hoffmann.

Την σκηνοθεσία της φαντασμαγορικής αυτής μυθοπλασίας ανέλαβε ο Lasse Hallstrom (Chocolat). Η εν λόγω μεταφορά της Disney διαδραματίζεται σε ένα μυστηριώδες παράλληλο κόσμο που απαρτίζεται από επιμέρους επικράτειες όπως οι:  “Land of Snowflakes”, “Land of Flowers”, και η “Land of Sweets”, αντίστοιχα.  H Clara (Mackenzie Foy) εισέρχεται στο λεγόμενο “Fourth Realm” για να αντιμετωπίσει την τυραννία της μοχθηρής κυρίαρχου που αποκαλείται “Mother Ginger” (Helen Mirren) και να πολεμήσει με τους κατεργάρικους ποντικούς  που κρατούν το κλειδί για την απόδραση της.

Στο The Nutcracker and the Four Realms πρωταγωνιστούν επίσης οι: Keira Knightley, Morgan Freeman, Misty Copeland, Miranda Hart, Eugenio Derbez, Jack Whitehall, και η Ellie Bamber.

Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη στις 2 Νοεμβρίου του 2018 όσον αφορά τις Η.Π.Α. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: