Ένας αμείλικτος πόλεμος αποκαλύπτεται στο πρώτο trailer του Soldado

Το sequel του Sicario είναι αφοπλιστικά ωμό
19 Δεκεμβρίου 2017 19:21
Ένας αμείλικτος πόλεμος αποκαλύπτεται στο πρώτο trailer του Soldado

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε από την Sony Pictures το πρώτο trailer του Soldado, της συνέχειας του Sicario, του αστυνομικού δράματος που πραγματεύεται τον αδυσώπητο πόλεμο που μαίνεται ανάμεσα σε μεγάλα καρτέλ ναρκωτικών στη συνοριακή γραμμή Αμερικής και Μεξικού.

Το ανερχόμενο αυτό sequel ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Stefano Sollima (Suburra, Gomorrah) ο οποίος αναπληρώνει την θέση του Denis Villeneuve που ενορχήστρωσε αριστοτεχνικά το προηγούμενο φιλμ. Το σενάριο του Sicario 2 υπογράφει ο Taylor Sheridan ο οποίος είχε επιμεληθεί και το πρώτο κεφάλαιο της εν λόγω ιστορίας, αλλά και την υπόθεση του Hell or High Water.

Στην καινούργια κινηματογραφική μυθοπλασία που καταφτάνει, οι έμποροι του λευκού θανάτου έχουν εξωθήσει την κατάσταση στα άκρα, αφού για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη διακίνηση της κοκαΐνης επιστρατεύουν τρομοκράτες στα σύνορα Μεξικού και Η.Π.Α. ώστε να αντιμετωπίσουν πιθανή ενέδρα των αρχών. Ο Brolin και ο Benicio Del Toro επανέρχονται δυναμικά στους γνώριμους ρόλους τους ως εκπρόσωποι του Νόμου, δίνοντας το έναυσμα για μία ανηλεή καταδίωξη δίχως προηγούμενο.

To cast συμπληρώνουν οι: Jeffrey Donovan, Catherine Keener και ο Matthew Modine:

Ο Taylor Sheridan δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο project:

«Πιστεύω ότι είναι πιο σοβαρό. Από κάθε άποψη. Θεωρώ ότι οι χαρακτήρες είναι πιο δριμείς. Νομίζω ότι η ταινία είναι πιο αυστηρή. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Είναι μία ταινία ευρύτερης σκοπιάς. Όπως είπα όταν το είδα, ήταν σαν το Sicario να έμοιαζε με μία πιο μικρή ταινία για ‘μένα, παρόλο που ήταν μια πολύ οικεία ταινία. Πάντα έλεγα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί οι μεγαλύτερες ταινίες δεν μπορούν να είναι εξίσου οικείες, αν όχι και περισσότερο. Γιατί πρέπει να είναι λιγότερο συναισθηματικές; Νομίζω πως το Soldado συνιστά τέλειο παράδειγμα αυτού. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο. Θαρρώ πως είναι εξαιρετικά έντονο και ασχολείται με παρόμοια θέματα».

Το Soldado θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα του Sicario 2.