Ready Player One: Το νέο trailer μας βάζει σε ένα VR κόσμο γεμάτο pop κουλτούρα

Η νέα πολυαναμενόμενη sci-fi ταινία του Steven Spielberg
12 Δεκεμβρίου 2017 06:47
Ready Player One: Το νέο trailer μας βάζει σε ένα VR κόσμο γεμάτο pop κουλτούρα

Το νέο επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου Ready Player One δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Warner Bros. και μας εμβυθίζει σε έναν VR κόσμο γεμάτο από χαρακτήρες της pop κουλτούρας και 80's νοσταλγία. Μετά το The Post, το οποίο βάζει πλώρη για τα Oscars 2018, ο Steven Spielberg για δεύτερη φορά μέσα σε μια σεζόν επιστρέφει για να μας χαρίσει μια αλλιώτικη sci-fi περιπέτεια από τις άλλες βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ernest Cline. 

Στο Ready Player One, ο πλανήτης βρίσκεται στο χείλος του χάους και της καταστροφής και ο κόσμος βρίσκει θαλπωρή στο OASIS, έναν συνεχώς επεκτάσιμο κόσμο εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε ο James Halliday. Όταν, όμως, πεθαίνει ο Halliday δίνει όρκο να χαρίσει την αμέτρητη περιουσία του -κάτι τρισεκατομμύρια δολάρια- στο πρώτο άτομο που θα ανακαλύψει το Easter Egg -ίσως η πιο gaming έκφραση της ταινίας- που είναι κρυμμένο μέσα στο OASIS. Όταν ο πρωταγωνιστής μας Wade Watts μπαίνει στη διεκδίκηση, βρίσκει τον εαυτό του σε ένα κυνήγι θησαυρού πέρα από κάθε πραγματικότητα και σε έναν κόσμο μυστηρίου, κινδύνου και ανακάλυψης. 

Ο Spielberg φέρνει μια παραγωγή με τους περισσότερους συχνούς συνεργάτες του όπως τον Janusz Kaminski στη φωτογραφία και τον Michael Kahn στο μοντάζ, ενώ αντί για τον John Williams, ο Alan Silvestri υπογράφει το μουσικό πεντάγραμμο της ταινίας. 

Το cast περιλαμβάνει φυσικά τον πλέον συχνό συνεργάτη του Spielberg, τον Mark Rylance και τους: Tye Sheridan, Olivia Cooke, T.J. Miller και Ben Bendelsohn.

Το Ready Player One θα προβάλλεται από τις 29 Μαρτίου του 2018 στην Ελλάδα.