Διθυραμβικές πρώτες αντιδράσεις για το Star Wars: The Last Jedi

(SPOILER FREE) Η δύναμη είναι με το μέρος του Rian Johnson και με το παραπάνω!
10 Δεκεμβρίου 2017 20:47
Διθυραμβικές πρώτες αντιδράσεις για το Star Wars: The Last Jedi

Χθες διεξήχθη στο Los Angeles η παγκόσμια avant πρεμιέρα του άκρως αναμενόμενου Star Wars: The Last Jedi και όσοι τυχεροι΄κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιστήριο και να δουν την ταινία μαζί με το cast, δεν κρατήθηκαν χωρίς να αναρτήσουν τις αντιδράσεις τους στα social media. Και οι πρώτες εντυπώσεις είναι το λιγότερο διθυραμβικές, με όλους όσους το είδανε να επιφυμούν τη σκηνοθεσία και να μένουν άφωνοι από το αποτέλεσμα. 

Γίνεται λόγος για το χιούμορ και το πόσο ζεστή είναι ως ταινία, δυο χαρακτηριστικά που διέπουν το σύμπαν του Star Wars. Αναφέρουν πως είναι ότι πιο διαφορετικό έχει υπάρξει και πως γίνονται γεγονότα που αλλάζουν εντελώς τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Μένει βέβαια να μάθουμε και την άποψη των κριτικών, όταν σηκωθεί το embargo στις 12 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται πως η Δύναμη είναι με το μέρος του Rian Johnson και όχι τυχαία, αφού η Lucasfilm του έχει εμπιστευθεί τη δημιουργία της επόμενης τριλογίας. Στη χώρα μας επίσημα το The Last Jedi θα κάνει πρεμιέρα τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Ακολουθούν οι αντιδράσεις των θεατών από το Twitter: